Hue en Hoi An bouwsteen
4 personen vanaf € 345,- p.p.
2 personen va. € 409,- p.p.
Bereken prijs
Inclusief accommodaties Tour

Hue en Hoi An bouwsteen

5-daagse tour

Hue en Hoi An bouwsteen: U maakt kennis met de koningstad Hue en het sfeervolle Hoi An. In Hue bezoekt u de paleizen en graftombes die herinneren aan de laatste dynastie van Vietnam. U maakt tevens een boottocht over de Parfumrivier . In Hoi An bezoekt u verschillende monumenten en natuurlijk de beroemde Japanse Brug.

Data & Prijzen

Geef hieronder uw voorkeuren aan en bekijk de prijzen per vertrekdatum. Klik op een prijs voor meer info.

Klik op een prijs voor meer info

Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen per persoon gebaseerd op de door u geselecteerde voorkeuren en exclusief € 35 reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds.

Inclusief

 • Accommodatie in beschreven hotels
 • Dagelijks ontbijt
 • Overige maaltijden als beschreven
 • Privé-vervoer

Exclusief

 • Internationale vlucht vanuit Schiphol, Dusseldorf of Brussel. Kijk voor de voordeligste aanbiedingen op onze vliegticketpagina.
 • Persoonlijke aankopen, fooien, donaties, etc.
 • Optionele excursies
 • Kerst- en/of nieuwjaarsdiner, indien van toepassing
 • Visum (van te voren aanvragen!)
 • Seizoenstoeslagen

Aandachtspunten

 • Verlenging is mogelijk
100% privé met gegarandeerd vertrek vanaf 2 deelnemers
Te boeken met of zonder internationale vlucht
Verlenging is mogelijk per dag

Vragen over deze tour of telefonisch boeken? Wij helpen u graag!

U kunt ons bellen op 010 21 31 444 of stuur ons een e-mail.
Telefonisch bereikbaar: werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Bereken prijs Vraag offerte aan

Reisprogramma

Dag 1: Hue

Op de luchthaven of treinstation van Hue wordt u opgevangen en gebracht naar uw hotel. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden en volgt een uitleg over de activiteiten tijdens deze bouwsteen.
Hierna gaat u aan boord van een traditionele "draken boot" over de Parfumrivier in de richting van Thien Mu, een bouwwerk van zeven verdiepingen op de oever van de rivier. De zeven verdiepingen stellen de zeven incarnaties van Boeddha voor.

Na het bezoek vervolgt u uw reis over de rivier en arriveert u bij de fraaie tombe van koning Ming Mang, waar u een rondleiding door de prachtige omliggende tuinen krijgt.

Overnachting in Hue.

Dag 2: Hue

Na het ontbijt bezoekt u de keizerlijke Citadel met paleizen, pagodes, musea en lotusvijvers uit de Nguyen-dynastie. Binnen dit complex bevindt zich ook de Verboden Stad.
Hierna bezoekt u de Dong Ba markt waar de lokale bevolking haar inkopen doet.
Rest van de dag ter vije eigen besteding.

Overnachting in Hue.

Dag 3: Hue - Hoi An

Na het ontbijt gaat de reis verder naar Hoi An. Onderweg zult u genieten van schitterende landschappen en spectaculaire vergezichten.
U maakt een stop in het vissersdorpje Lang Co.

Aankomst in het sfeervolle stadje Hoi An.

Overnachting in Hoi An.

Dag 4: Hoi An

Na het ontbijt vervolgt u uw reis naar My Son, een tempelcomplex dat eens de hoofdstad vormde van het Champa koninkrijk. U volgt in My Son een rondleiding langs de vele torens die de tijd, het weer, en oorlogen hebben doorstaan.
Na dit bezoek keert u terug naar Hoi An voor een rondleiding door het het stadje met een rijke geschiedenis. U komt door nauwe straatjes en langs eeuwenoude gebouwen, u brengt een bezoek aan de lokale markt en de indrukwekkende Japanse overdekte brug.

Overnachting in Hoi An.

Dag 5: Hoi An - Danang

U kunt deze dag vrij besteden, totdat het tijd is voor vertek naar de luchthaven van Danang. Hier eindigt deze bouwsteen.

Accommodaties

Tijdens deze reis verblijft u in de volgende hotels.

Hue

Moonlight Hotel3,5 sterren

Moonlight HotelDag 1 en 2

Moonlight Hotel Hue is een uitstekend nieuw middenklasse hotel in het centrum van Hue. Een zeer geschikt hotel om het keizerlijke Hue te ontdekken. Lees verder

Hoi An

Ancient House Resort3 sterren

Ancient House ResortDag 3 t/m 5

Het charmante Ancient House Resort bevind zich op loopafstand van het oude centrum van Hoi An. Met 52 kamers is dit resort met recht een boutique resort te noemen. Een uitstekende keuze voor verblijf in deze gezellige stad. Lees verder

Geef uw mening